Studioul nostru

de videochat

Cu o experienta in domeniu de 7 ani de zile, suntem de parere ca am descoperit cheia succesului pentru o cariera in videochat. Ai nevoie de o motivatie puternica, de dorinta de a fi in fiecare zi mai buna, dar si de seriozitate si profesionalism din partea angajatorului. Noi suntem pregatiti sa investim in viitorul tau!

Avantajele oferite de Videochat Studio nu se opresc doar la flexibilitatea programului de lucru si la castigurile impresionante pe care le poti avea inca din primele luni, ci si la modul in care jobul de model online te ajuta sa evoluezi in plan personal. Prin intermediul training-ului nostru de specialitate vei invata sa ai multa incredere in tine, sa iti pui in evidenta punctele forte, indiferent daca ele tin de fizic sau de carisma, dar si sa fii mai deschisa si comunicativa.

Sustinere

In primele luni de activitate iti vom oferi sprijin financiar, astfel incat grijile tale referitoare la cazare si transport sa fie eliminate in perioada de training.

Flexibilitate

Programul de lucru iti ofera flexibilitate maxima, fara a te impiedica sa ai in continuare o viata sociala activa, dar si timp pentru persoanele dragi din viata ta.

Confidentialitate

Daca iti doresti ca datele tale sa ramana confidentiale, atunci ai ales studioul potrivit. Accesul la site-urile de live cam partenere este blocat membrilor romani.