Sfaturi esentiale despre machiaj oferite de modelele de la Videochat-Studio.com

Sfaturi esentiale despre machiaj oferite de modelele de la Videochat-Studio.com

Modelele de la Videochat-Studio.com se machiaza adeseori pentru a arata cat mai bine la filmari si in timp au ajuns sa cunoasca multe trucuri. Iata cateva dintre ele, care iti vor conferi si tie un aspect superb:

Asigura-te ca grundul machiajului tau iti completeaza in mod armonios fundatia
Precum petrolul si apa, in general grundul si fundatia ar trebui sa aiba cam aceeasi baza. In caz contrar, se vor respinge unul pe altul sau vor face dificila amestecarea.

Aplicarea acoperirii corecte
In timp ce te machiezi cu fundatia, daca iti doresti o utilizare cat mai corecta, te poti folosi chiar de degete pentru a aplica acoperirea. Dar este indicat totusi sa folosesti o perie speciala pentru fundatie.

Aplicarea machiajului intr-o forma conica
Cele mai multe dintre noi suntem obisnuite sa ne aplicam machiajul sub ochi prin miscari semi-circulare, pentru a reduce aspectul pungilor de sub ochi. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, aplica corectorul intr-un model conic sub ochi si extinde-l pana aproape de locul in care se termina nasul. Nu numai ca acesta ajuta la o mai buna conturare, dar ajuta si la conturul laturilor nasului.

Invata care sunt punctele importante de contact
Daca ajungi sa cunosti aceste lucruri, vei putea ajunge cu timpul sa te machiezi foarte reped, lucru care te va ajuta mai ales in zilele in care trebuie sa te grabesti.

Invata functiile corecte ale fiecarui articol de machiaj
Exista in principal doua tipuri de prude de fata-pudra pulbere si pulbere presata. Ambele vin in finisaje voalate si mat. Este important sa stii in ce scop se utilizeaza fiecare dintre aceste pudre de fata. Pudra pulbere este de obicei folosita pentru a sustine bine machiajul.

Aplica blush-ul inaintea fundatiei
Acesta este de asemenea un mod destul de inteligent de a schimba ordinea exacta a machiajelor. Tot ce trebuie sa faci este, conform credintei populare, sa aplici mai intai fardul si apoi sa aplici fundatia peste el. Rezultatul final te va uimi.

Nu este bine sa imprumuti articolele personale de machiaj
A imparti articolele de machiaj cu alte prietene nu demonstreaza generozitatea ta, ci este un obicei cat se poate de neigienic, la care ar fi mai bine sa renunti.

Nu este igienic in general sa imparti articolele de machiaj cu nimeni, nici macar cu cele mai appropriate prietene. Astfel, exista sanse mari sa se raspandeasca anumite infectii.
Urmand aceste sfaturi, vei descoperi ce inseamna sa ai un look superb, precum modelele videochat.