Rutina simpla de fitness a modelelor de videochat

Rutina simpla de fitness a modelelor de videochat

Construirea propriilor planuri de fitness poate fi o durere de cap. Daca nu doriti sa cheltuiti o avere pe un abonament la sala sau pe un antrenor, va trebui sa va construiti propriul plan de fitness, asa cum fac multe modele de videochat pentru a se mentine in forma.

Tot ceea ce va trebuie pentru a va atinge obiectivele aveti deja. Cu o mentalitate potrivita, va puteti atinge obiectivele si puteti face planuri de fitness pe care vreti sa le urmati de fapt. Cheia este sa va urmariti progresul. Asadar, iata cateva sfaturi care sa va ajute sa aveti o rutina de fitness ca a modelelor de videochat:

FITI CONSECVENTE

Trebuie sa fiti consecvente daca vreti sa obtineti rezultate. Trebuie sa creati un program care sa fie capabil, cu amestecul corect de activitate si odihna. Puteti, de asemenea, sa incepeti propriul cont de Instagram unde sa postati progresul, ori sa va inscrieti intr-un grup de fitness pentru a va mentine pe calea cea buna. Consecventa este esentiala, asa ca tineti-va pe calea cea buna creand obiceiuri sanatoasa. Puteti chiar sa va creati un mic manual de antrenament si sa deveniti propriul vostru antrenor personal.

RECUPERAREA ACTIVA

Trebuie sa alegeti doua zile pentru recuperarea activa. O zi de antrenament si o zi de odihna. Daca faceti antrenament usor in timpul zilei de odihna, va veti recupera mai repede dintr-o sesiune de antrenament intensa. Inotul sau o plimbare lunga arde energie si reduce stresul, dar cel mai important, va ajuta muschii sa se recupereze si amelioreaza durerea.

AMESTECATI EXERCITIILE

Prea multe antrenamente va vor plictisi. Trebuie sa construiti o rutina de antrenament care va mentine active si incantate. Alegeti mai multe activitati de antrenament diferite, urmati tutorialele de pe YouTube sau alaturati-va unui grup de fitness pentru a va mentine implicate, dar si pentru a va face noi prietene. In fiecare saptamana, vizati o grupare musculara diferita, de exemplu bratele o saptamana, abdomenele in saptamana doi si picioarele in saptamana trei. De asemenea, variati-va antrenamentele, daca puteti, incercati clase noi, si incurajati-va cu fiecare noua sesiune de antrenament. Doar asa veti putea ajunge la acel corp de invidiat pe care il au modelele de videochat.