Ritualul zilnic al modelelor de videochat pentru tenul lor

Ritualul zilnic al modelelor de videochat pentru tenul lor

Modelele de videochat sunt femei care au grija de ele in detaliu, astfel ca tenul lor este unul impecabil in fiecare zi. Deoarece dorim sa le aflam secretul, le-am intrebat direct pe ele cum isi ingrijesc tenul, iar bucuroase pentru deschiderea acestui subiect ne-au impartasit cateva obiceiuri pe care le au in fiecare zi.

Ingrijirea permanenta

Piele fetei este foarte sensibila, de accea este nevoie de o ingrijire zilinica si intr-un mod corect. In primul rand, este nevoie sa va spalati cel putin de 2 ori pe zi fata pentru ca aceasta sa nu mai fie plina de bacteriile si praful care se afla in atmosfera.

In al doilea rand, este necesar ca dupa fiecare machiaj sa existe si o demachiere. Demachierea este cea care ajuta porii sa respire dupa ce au fost imbuibati cateva ore de machiaj. Demachierea puteti sa o faceti cu o lotiune care contine un pH neutru pentru ca tenul sa nu fie agresat.

Hidratarea tenului

Apa este sfanta atunci cand vine vorba de hidratare. Cei doi litri de apa pe zi nu sunt un mit, ei chiar va ajuta foarte mult organismul sa fie hidratat, iar un organism hidratat reprezinta o piele hidratata. Tenul are nevoie de foarte multa apa ca excesul de sebum sa fie dimunuat, tinand astfel acneea la distanta.

Pentru un ten curat, este de preferat sa renuntati la bauturile alcoolice si la cele carbogazoase deoarece substantele din aceste bauturi deshidrateaza foarte mult tenul.

Alimentatie sanatoasa

Alimentatia are o influenta foarte mare asupra tenului. Consumul de produse fast-food agreseaza tenul doarece acesta nu extrage mineralele si vitaminele necesare pentru a avea un aspect frumos si sanatos. Optati pentru consumul zilnic de legume, fructe, carne slaba, cereale si eviati mancarurile prajite.

Somnul de frumusete

Auzim des “Imi fac somnul de frumusete” in timpul zilei. Ei bine acela nu este somnul de frumusete, ci de multe ori este somnul de rasfat. Somnul de frumusete este seara pe un interval de minimum 6 ore. Acesta este somnul care ajuta foarte mult tenul sa se refaca, ajutand pielea sa se regenereze. Putem observa ca atunci cand dormim 6 ore, dimineata tenul nostru este foarte luminos, iar acest lucru se datoreaza in cea mai mare parte somnului.