Rezolutiile modelelor de videochat pentru noul an

Rezolutiile modelelor de videochat pentru noul an

Cautati mai multa energie, motivatie pentru fitness si obiceiuri alimentare mai inteligente in acest an? Aceste mini rezolutii ale modelelor de videochat sunt ideale de setat si de urmat in noul an.

Mini rezolutii de sanatate

In loc sa va setati un numar cuprinzator de rezolutii, de care sa fim sinceri, probabil ca veti uita in februarie, realizarea unor obiective micro lunare poate fi mai eficienta. Incercarea de a va imbunatati sanatatea este mult mai usoara atunci cand faceti mici pasi, unul cate unul, catre atingerea obiectivului setat.

Pentru a va angaja cu adevarat pentru sanatatea dumneavoastra si pentru a va transforma stilul de viata intr-un mod semnificativ pe termen lung, incercati sa faceti ajustari manevrabile. Incepand de astazi, stabiliti obiective mici, usor de indeplinit si veti vedea in timp cum puteti adauga ceva mai mult in fiecare zi pentru a ajunge la locul unde va doriti. Pana la urma, acestea vor deveni obiceiuri.

Acivitatea fizica si alimentatia

Ati mers la sala, ati baut destula apa, dar odata ajunse acasa ati dat iama in dulciurile gasite pe masa. O schimbare a produselor pe care le tineti in casa poate duce la imbunatatiri considerbaile pe termen lung. Poftele dumneavoastra vor scadea, daca dupa sala nu veti gasi acasa doar dulciuri si snacks-uri. Pregatiti din timp mici gustari din felii de fructe si legume, alune si batoane proteice. In acest fel, va satisfaceti foamea dupa activitatea fizica, dar nici nu va indepartati de la obiectivul de a avea o alimentatie sanatoasa.

Incercati o luna fara carne

In zilele noastre, tot mai multi oameni sunt interesati de a-si contura un regim alimentar fara carne. In loc sa elimitati de tot carnea din mancarea dumneavoastra zilnica, incercati doar o luna. Luati acest lucru ca un experiment pe care doriti sa il faceti pentru a observa reactia organismului. Nu toata lumea poate renunta la carne si nu este o rusine, dar puteti totusi incerca.

Astfel de rezolutii pot parea micute, insa lista se poate dezvolta pe parcursul anului. Retineti ca trebuie sa incepeti cu pasi marunti si odata ce ati indeplinit o rezolutie, va puteti seta altele. In acest fel, in loc sa va concentrati pe ceea ce nu ati reusit, veti sarbatori fiecare mica victorie.