Programul part time te limiteaza la castiguri?

Programul part time te limiteaza la castiguri?

Cand vine vorba de videochat, veniturile sunt un motiv pentru care majoritatea aleg sa se angajeze ca model online. Dintr-un motiv sau altul, unele persoane aleg sa lucreze par time in acest domeniu, poate pentru ca inca se afla la studii sau pur si simplu mai au alt job.

Ce trebuie sa stii este faptul ca nu toate studiourile sunt de acord cu un program part time, asa ca daca vizezi acest lucru, asigura-te ca vei avea parte de el. De obicei, atunci cand nu lucrezi cu norma intreaga este mai greu sa te acomodezi, sa te integrezi in echipa pentru ca nu ai timp suficient sa petreci cu acestia.

Pe de alta parte, sansele de a evolua sunt mai reduce decat cele ale unui model care lucreaza full. Unul dintre motivele cele mai importante este timpul. Ele pot discuta ore in sir cu membrii online, fidelizandu-i si avand un succes garantat, pe cand cele care aleg sa lucreze part time sunt limitate de aceste lucruri.

In orice domeniu de munca, part time-ul nu este la fel de bine platit ca programul full time. Volumul de munca si task-urile pe care le face persoana respectiva sunt la jumatate comparand cu un alt angajat, deci aceste lucruri sunt justificate.

Part time-ul iti limiteaza si veniturile. Unele studiouri aleg sa nu includa modelele care lucreaza mai putin de 40 de ore pe saptamana in grila de bonusare sau sa poate participa la concursurile organizate si premiile oferite. Acest lucru este de inteles, unele sunt mai implicate in activitatea pe care o desfasoara, iar acest lucru este normal.

Acest lucru nu trebuie sa te descurajeze daca ai in plan pe viitor sa te angajezi ca model de videochat. Cu toate ca programul part time s-ar putea sa nu aiba atat de multe oportunitati si beneficii, castigurile vor fi intotdeauna mai mari decat la orice alt loc de munca.

Poti incepe cu mai putin ore lucrate pe saptamana, iar in functie de cum evolueaza lucrurile te poti muta oricand pe un program de munca full time.