Iti doresti un par irezistibil?

Iti doresti un par irezistibil?

Toate femeile isi doresc sa aiba o coafura de exceptie, fara indoiala. Majoritatea preferam sa lasam parul liber, drept, de cele mai multe ori din motive de comoditate sau ca ne aflam intr-o criza de timp. Cu toate acestea, suntem constiente ca nu putem stralucii atunci cand optam pentru aceste lucruri, asa ca o varianta din ce in ce mai intalnita este realizarea buclelor lejere.

Aceasta tehnica dureaza in jur de 10-15 minute, in functie de cat de stranse sau lejere va doriti sa fie buclele. Ondulatoarele sau placile de par sunt ustensilele perfecte cand iti doresti un par irezistibil, iar sansa ca una din doua femei sa nu detina un astfel de aparat de aranjat al parului este destul de mica.

Daca nu ai mai folosit aceasta tehnica, s-ar putea ca primele dati sa ti se para imposibil sa-ti aranjezi parul de una singura, insa cu ajutorul unor tutoriale sau un sfat din partea prietenelor, parul tau isi va capata o forma si te vei indragostii de genul acesta de coafura.

Aveti grija cum utilizati ondulatorul sau placa, riscul de a va arde parul este destul de mare atunci cand nu aveti experienta. Timpul de ondulare nu trebuie sa fie mare, pur si simplu vei simti atunci cand buclele sunt gata.

Un par aranjat este mai frumos, chiar si atunci cand make-up-ul lipseste. Modelele de vidochat sunt avantajate din acest punct de vedere pentru ca in studioul nostru exista un salon de aranjare pentru fiecare dintre ele, iar parul si imaginea lor este impecabila intotdeauna in fata camerelor.

Nu-i o problema daca intr-o dimineata te-ai trezit mai obosita si pur si simplu nu poti sa ai grija de look-ul tau, insa nu face o obisnuinta din asta. Avantajul buclelor bine realizate este ca acestea rezista mai mult timp. Le poti reface la 2-3 zile, in functie si de firul de par.

Cel matasos necesita si aplicarea unui fixativ sau produs de intarire a acestuia, astfel incat sa reziste mai bine. Spre deosebire de persoanele cu un fir de par subtire, femeile inzestrate cu o podoaba capilara sunt mai avantajoase, nefiind nevoie de fiecare data sa isi aranjeze parul.

Tu iti doresti sa stralucesti? Tine minte: felul in care arata parul tau are un rol destul de important in imaginea ta de zi cu zi.