Diferenta dintre a lucra de acasa si a lucra intr-un studio

Diferenta dintre a lucra de acasa si a lucra intr-un studio

Un job in domeniul videochat-ului este din ce in ce mai cautat. Cei care vor sa inceapa o cariera in acest domeniu, cu siguranta se gandesc daca sa lucreze de acasa sau sa incerce intr-un studio.

Munca intr-un studio de calitate este mult mai eficienta decat munca de acasa. De ce?

In primul rand daca alegi sa iti incepi cariera intr-un studio, vei avea la dispozitie o echipa de profesionisti care are grija sa parcurgi drumul spre succes. Oameni cu experienta care te vor invata sa ajungi la cea mai buna versiune a ta, care te vor invata arta senzualitatii si cum increderea in tine te va aduce in top.

In al doilea rand ai parte de cursuri de limba straina, care te invata tehnicile de baza in comunicarea interpersonala. Daca nu stii engleza la nivel conversational, iti va fi greu sa te intelegi cu clientii lucrand de acasa.

La fel de importante sunt si cursurile de make-up si de actorie, care te invata sa iti pui in evidenta trasaturile naturale, sa maschezi defectele si sa iti subliniezi multitudinea de calitati. Toate aceste cursuri necesita timp si bani investiti de tine. Un studio profesional vrea sa ajungi cat mai repede la castiguri exceptionale, de aceea iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a deveni un profesionist.

Ai un program flexibil, facut dupa nevoile tale, dar pe care trebuie sa il respecti. Acasa ai tendinta de a nu respecta un program necesar de 40 ore pe saptamana si din aceasta cauza nu vei ajunge la castiguri mari.

La un studio o sa ai mereu echipamente profesionale, de ultima generatie care te pun in valoare. Acasa daca nu ai o calitate buna a imaginii, nu vei avea nici rezultate bune. Ar trebui sa invetesti de la inceput din banii personali intr-un webcam de calitate, calculator cu procesor bun, lumini tip umbrela de difuzie si un decor corespunzator.

La fel de importanta este si calitatea internetului, care trebuie sa aiba o viteza optima. Nu ai nicio sansa sa castigi bine facand videochat de acasa cu o viteza proasta la internet, care sa iti sacadeze imaginile.

Asadar este mult mai rentabil sa iti incepi cariera in domeniul videochat-ului intr-un studio de calitate, pentru ca ai sustinere si tot ce este nevoie pentru a ajunge la venituri mari in timp scurt. Lucrand de acasa risti sa investesti multi bani inainte si sa nu reusesti sa ajungi la veniturile dorite.