Cum se demachiaza modelele de la videochat

Cum se demachiaza modelele de la videochat

Un studiu a aratat recent ca o treime dintre nu se demachiaza inainte de culcare. Da, o treime! Li se intampla si modelelor, o data la ceva timp, sa nu se demachieze, dar foarte rar, odata ce intrati in categoria de o treime, este timpul sa abordati altfel problema. Deci, indiferent de motivul pentru care nu va demachiati, modelele de la videochat sunt aici pentru a va ajuta cu elementele esentiale despre cum sa va demachiati corect:

1. Incepeti cu o pre-curatare
Acest lucru suna inutil, dar majoritatea expertilor sunt de acord ca primul pas de a curata pielea este de a folosi apa curata pe o discheta din bumbac. Acest lucru va asigura ca nu amestecati machiajul zilei cu excesul de murdarie, si pur si simplu nu redistribuiti mizeria in jurul fetei si in porii deschisi.

2. Indepartati fiecare urma de machiaj
O multime de oameni inca mai doresc sa utilizeze sapun si apa ca baza in demachiere, dar acest lucru poate supara echilibrul pH-ului pielii dvs., deoarece sapunul este alcalin in timp ce epiderma este acida. Modelele folosesc orice agent de curatare delicat, care se potriveste cu pielea lor. Indiferent ca este cremos, lichid sau spumant.

3. Nu uitati gatul
Gatul este expus la multe elemente ca si fata, ceea ce inseamna ca e posibil sa apara semne similare de imbatranire. Pastrati complet curatatul gatului.

4. Utilizati un alt remover pentru ochi
Multi dermatologi recomanda un alt remover, deoarece pielea din jurul ochilor este mult mai delicata. Incercati sa utilizati o crema de curatare pe baza de ulei hidtratant, care descompune in mod eficient mascara si eyeliner-ul.

5. Pastrati exfolierea la un nivel minim
Ganditi-va la exfoliere ca la un singur instrument pentru a elimina celulele moarte si pentru a avea un ten mai stralucitor. Exfolierea trebuie realizata 1-2 pe saptamana, riscati sa va iritati pielea.

6. Hidratarea e ultima si foarte importanta
Daca porii nu sunt curati, hidratantul poate doar sa-i reblocheze, sa blocheze uleiul natural al pielii si sa amplifice murdaria existenta pe piele.
Modelele de la videochat va recomanda sa evitati ingrediente precum lanolina sau formulele parfumate, deoarece acestea pot ataca pielea. Odata ce ati gasit „acele” produs potrivite pentru tenul dvs., urmati instructiunile de pe sticla.