Cum estompeaza modelele de videochat semnele imbatranirii?

Cum estompeaza modelele de videochat semnele imbatranirii?

Modelele de videochat sunt femei cochete care au mare grija de tenul lor, indiferent de varsta pe care o au. Acestea se rasfata mereu cu fel si fel de tratamente faciale, corporale, de par pentru a arata impecabil de fiecare data in fata camerelor. Unele dintre acestea incearca chiar si tratament care la prima vede ar putea parea dureroase, dar in realitate nu sunt si chiar ofera rezultate vizibile.

In articolul de astazi, am discutat cu modelele de videochat, dar si cu dermatologic pentru a vedea care sunt cele mai bune tratamente faciale pentru estompare semnelor de imbatranire.
Doua tratamente pentru estomparea semnelor de imbatranire

Vampir facial

Aceasta tehnica a castigat notorietate dintr-un episod din 2013 Keeping With the Kardashians in care Kim primeste un tratament anti-imbatranire care ii lasa chipul reperat cu sange. Tratamentul „Vampire facial” sau plasma bogata in plachete (PRP), foloseste factorii de crestere ai organismului pentru regenerarea tesuturilor si promovarea productiei de colagen. „In timpul acestei proceduri, sangele este preluat din vena pacientului si plasat intr-o centrifuga de specialitate”, spune chirurgul plastic, David Shafer. „Pe masura ce sangele se invarte cu o viteza foarte rapida, componentele sangelui se separa in ser, trombocite si globule rosii, iar stratul de PRP este izolat si utilizat pentru diferite proceduri de intinerire.”

In timp ce PRP nu adauga volum, Dr. Shafer sustine ca poate oferi celulelor locale un impuls sanatos. Retineti ca acest lucru poate necesita un anestezic de actualitate, deoarece este realizat impreuna cu micro-ace, care pot fi dureroase. Chiar Kim Kardashian a declarat ca regreta faptul ca a realizat procedura fara crema anestezica.

Modelele de videochat apeleaza la o crema anestezica atunci cand aleg sa isi faca aceasta procedura pentru a avea 0 dureri in timpul acesteia. Rezultatele sunt vizibile si de durata.
Restylane Lyft

Acest tratament a devenit recent aprobat de FDA, facandu-l sa fie primul tratament de umplere pe maini, care tind sa fie una dintre zonele mai evidente ale imbatranirii. „A avea o fata tanara si maini batrane poate sa va arate varsta, motiv pentru care Restylane Lyft a devenit o optiune foarte populara printre pacienti”, spune dr. Shafer. Injectiile pot oferi o imbunatatire de lunga durata pentru a ascunde venele si oasele proeminente.