Culisele rutinei de frumusete ale unui model de videochat

Culisele rutinei de frumusete ale unui model de videochat

Despre modelele de videochat se crede ca sunt femei perfecte, fara cusur. Desi afirmatia este pe deplin adevarata, nu putem sa nu constatam eforturile pe care acestea le aloca ingrijirii temeinice a corpului lor, in masura in care intotdeauna se afiseaza intr-o maniera exemplara.

De obicei, aspectul pielii are un rol definitoriu in reflectarea frumusetii naturale a unei femei si, pentru ca epilarea cu ceara stimuleaza si o microexfoliere, modelele de videochat adora sa se supuna de bunavoie acestei „torturi” necesare. Iata ce spun ele despre epilarea cu ceara si de ce ar fi indicat sa te familiarizezi si tu cu aceasta tehnica de indepartare a parului:

Exista o mare diferenta intre ceara moale si cea tare
Ceara moale (de unica folosinta) este cel mai frecvent utilizat tip de ceara pentru epilat. Este cea mai buna pentru zonele extinse si se aplica usor, cu o spatula de ceara, dupa care se indeparteaza cu o banda de tesatura.

Ceara tare prezinta si ea o serie de avantaje. Se intareste singura, eliminand nevoia de benzi, si se lipeste doar de parul tau, nu de pielea ta, asa ca e mai putin iritanta. Pentru un model de videochat, epilarea cu ceara (independent de tipul sau) este de real ajutor, in masura in care rezultatele dureaza mai mult, putand purta si tinute sumare, fara teama ca vor experimenta episoade „rusinoase” in fata camerei web.

Procesul dureaza mai mult, dar este suportabil
Atunci cand se epileaza la salon pentru prima data, majoritatea modelelor de videochat sunt surprinse de faptul ca epilarea in sine doare mai putin decat credeau, probabil pentru ca au auzit ca ar fi cea mai acuta durere din viata lor.

Iata ce se va intampla, de fapt: ceara calda va fi intinsa pe piele, se va intari, dupa care fasiile vor fi trase in sensul invers cresterii firului de par intr-o fractiune de secunda. Administrarea unui ibuprofen cu 30 – 60 de minute inainte de epilare este un truc popular in randul modelelor de videochat care se rasfata cu servicii gratuite de frumusete puse la dispozitie de studiourile pentru care lucreaza.

Nu este usor sa fii model de videochat, insa cine a spus ca este imposibil sa arati intotdeauna bine? Acum este mai simplu ca oricand sa imbraci tinutele dorite gratie epilarii cu ceara care iti va oferi rezultate de lunga durata, alaturi de o piele catifelata si seducatoare! Poti profita de epilarea cu ceara chiar si in perioada aceea a lunii; zona bikinilor trebuie sa arate bine in orice situatie!