Ce poti face ca model de videochat pentru a pastra anonimatul?

Ce poti face ca model de videochat pentru a pastra anonimatul?

Viata personala trebuie sa fie personala, astfel incat sa nu existe perturbari intre aceasta si cariera ta. Cu totii avem propriile secrete, iar pentru a scapa de prejudecatiile celor din jur, de cele mai multe ori este mai bine sa ramanem rezervati cu privire la jobul nostru. Acelasi lucru este valabil si pentru modelele online. Pe langa sprijinul oferit de un studio profesionist si confidentialitatea garantata, exista o serie de reguli pe care daca le respecti iti poti pastra anonimatul in videochat.

1. Nu spune ce job ai

Daca iti este teama de prejudecatile celor din jur, ori de reactia lor, cea mai simpla solutie este sa nu spui. Nu trebuie sa te simti obligata sa impartasesti cu cineva motivele pentru care ai ales aceasta meserie pana nu te simti sigura de acest lucru. Increderea de sine se construieste in timp, iar cand vei vedea ceea ce ai reusit sa obtii, vei realiza ca singura parere care conteaza este a ta!

2. Blocheaza Romania

Toate site-urile mari de webcam au functia de a bloca utilizatorii in functie de tara. In cele mai multe cazuri, Romania este deja blocata, dar pentru siguranta ta poti cere ajutorul departamentului de IT pentru a te asigura ca nu exista vreo sansa ca cineva apropiat tie sa afle ce job ai.

3. Nu mentiona detalii personale

Clientii pe care ii fidelizi iti vor pune intrebari, dar intentia ta nu este ca acestia sa te caute acasa. Nu divulga numele tau real, orasul natal, unde studiezi, ori orice fel de date cu caracter personal. Pentru a pastra anonimatul poti alege un alt nume si poti utiliza un machiaj mai strident, ori chiar masti pentru a ascunde semnele distinctive.

8. Utilizeaza o retea virtuala privata

Daca lucezi ca model de videochat de acasa, o astfel de strategie este esentiala pntru a-ti ascunde locatia si pentru a cripta traficul. De retinut este faptul ca utilizarea unui VPN sau a unui server proxy va incetini semnificativ rata de transfer a datelor, asa ca este strict alegerea ta.

In final, poti oricand apela la ajutorul trainerului tau dedicat, ori la ceilalti membrii ai echipei pentru a afla cat mai multe trucuri cu ajutorul carora sa pastrezi anonimatul in videochat.