Cat de reticenti sunt barbati la meseria de videochat?

Cat de reticenti sunt barbati la meseria de videochat?

De cele mai multe ori, femeile care lucreaza in videochat se feresc sa faca public acest lucru de teama faptului ca vor fi etichetate, iar parerea celorlalti le pot afecta statutul in societate. In momentul in care alegem sa lucram in videochat, iar situatia sentimentala nu exista, este mult mai usor sa ne adaptam acestui tip de job, insa exista perosoane care aleg aceasta meserie chiar impreuna cu partenerul de cuplu, tocmai pentru a condimenta relatia si pentru a-si asigura un venit lunar destul de mare.

Teama de a-i comunica partenerului meseria aleasa conduce la destramarea relatiei, asa ca cea mai buna varianta este sa nu ascundem adevarul cu privire la job-ul nostru pentru ca situatiile in care alegem sa nu discutam despre asta genereaza o situatie neplacuta si un disconfort de ambele parti.

Barbati sunt cei mai receptivi cand vine vorba de videochat, cel putin o parte dintre acestia, fiind constienti de faptul ca nu este un lucru rusinos, iar faptul ca au inceput sa apara din ce in ce mai multe studiouri dedicate sexului barbatesc confirma acest lucru. Legalitatea job-ului si posibilitatile pe care le ofera atrag tot mai multi oamenii care aleg o cale mai simpla de a face bani.

Asta nu inseamna ca in videochat nu trebuie sa punem pret pe modul in care ne desfasuram activitatea. Intr-adevar, exista posibilitatea de a ne face programul asa cum dorim, insa pentru a capata o experienta si pentru a deveni din ce in ce mai bun, trebuie sa avem in vedere mai multe aspecte de care trebuie sa tinem cont. Situatia sentimentala nu trebuie sa ne conduca stilul de viata, fiecare persoana are dreptul sa ia deciziile pe care doreste, iar modul in care alese sa-si petreaca viata este strict dreptul fiecaruia.

Sinceritatea este un aspect cheie in fiecare relatie, iar daca o viata de cuplu fericita presupune chiar si renuntarea la acest job, fiecare dintre parteneri trebuie sa fie convins de acest lucru, astfel incat sa nu intervina frustrarea. Cea ai amre parte a barbatilor aleg sa intre si ei in videochat in momentul in care partenera de cuplu si-a construit o cariera inainte de a forma o relatie, motivul fiind in principiu succesul pe care il genereaza aceasta meserie, daca reusim sa ne adaptam.

Videochatul nu este un domeniu pentru oricine, asa cum niciun job nu se poate potrivi fiecarui om. Trebuie sa fii motivat si dedict activitatii pe care o desfasori pentru a putea avea succes pe plan profesional, fie ca vorbim de videochat sau orice alt domeniu.