Care este beneficiul de a va apropia de colegii dvs. de munca?

Care este beneficiul de a va apropia de colegii dvs. de munca?

Sunteti la serviciu 40 de ore pe saptamana – cateodata mai mult sau mai putin, depinde de job-ul pe care-l aveti. Dar intrebarea reala este: cat de bine stiti persoana care sta langa dvs. 8h pe zi? Modelele de videochat si-au dat seama cat de importanta este legatura pe care o formeaza cu echipa cu care lucreaza.

Crearea increderii in randul angajatilor incurajeaza o cultura mai incluziva si contribuie la construirea unei comunitati in cadrul echipei dvs. Si asta este esential pentru face o munca buna si eficienta.

Cand aveti incredere in colegii dvs., lucrati mai bine impreuna si sunteti mai productivi.

Iata cateva beneficii pe care o echipa unita le are, conform modelelor de videochat:
Sa fie auzita vocea oricarei persoane
Colaborarea este cheia, indiferent ca este vorba despre decizii mici sau mari, important este ca toata lumea sa-si poata spune parerea si, in acelasi timp, toata lumea sa fie ascultata. Modelele de videochat se intalnesc cu staff-ul des si discuta diverse probleme sau strategii. Echipa de videochat este ca o familie tocmai datorita acestui aspect, pentru ca toata lumea este ascultata, respectata si se tine cont de parerea fiecareia.

Formati relatii personale
Cand ajungeti sa va cunoasteti colegii dvs. la un nivel personal, puteti intelege mai bine perspectivele lor, dar si viata de zi cu zi. Totodata, puteti relationa mult mai bine cu ei, aceaste lucruri creeaza legaturi de durata. Relatiile se formeaza cel mai bine cu ajutorul increderii neconditionate.

Excursiile in echipa pot contribui, de asemenea, la construirea unei unitati coezive, indiferent daca mergeti intr-un teambuilding sau doar planificati un picnic. Aceste lucruri functioneaza, deoarece interactionati cu colegii dvs. in alt mediu, adica in afara muncii, astfel, ajungeti sa-i cunoasteti si din alte perspective.

Creati spatiu pentru autenticitate
De asemenea, este important sa creati spatiu pentru ca angajatii sa fie cine sunt ei cu adevarat, acest sfat poate fi general valabil, nu doar in cazul colegilor de munca. Retelele de diversitate si incluziune sunt importante datorita oportunitatii pe care o ofera pentru conectarea cu ceilalti. Trebuie sa lasati oamenii asa cum sunt si sa-i acceptati asa.

Priviti oamenii cum avanseaza
Una dintre bucuriile incontestabile in a va cunoaste colegii dvs. si de a crea o comunitate la locul de munca este ca puteti vedea persoana care are parte de o transformare nu doar in modul in care se dezvolta pe parcursul carierei, ci si in viata de zi cu zi. In general, daca lucrati mult timp intr-un loc, veti asista la momente precum: prima casa, primul copil, casatorii, botezuri s.a.m.d., acestea sunt aspecte din viata personala a oamenilor