Botox Versus Fillers: Afla ce prefera modelele videochat!

Botox Versus Fillers: Afla ce prefera modelele videochat!

Multe femei sunt curioase care sunt secretele modelelor videochat pentru a se mentine in forma, desi petrec ore in sir in fata ecranelor si unele aleg sa lucreze in ture de noapte. Programul incarcat nu le afecteaza, totusi, iar trucurile de infrumusetare le ajuta sa arate senzational de fiecare data cand se expun in online. Modelele impartasesc avantajele injectiilor cu botox si a substantelor de umplere:

Botoxul si substantee de umplere sunt complet diferite
Desi ambele sunt injectabile, cele doua substante sunt foarte diferite. Botoxul relaxeaza muschii si este folosit in primul rand pentru a reduce ridurile cauzate de expresii faciale intense. Zone cum ar fi intre ochi (liniile de incruntare) sunt locul perfect pentru Botox, deoarece aceste riduri sunt cauzate de miscarea continua a muschilor. Substantele de umplere, pe de alta parte, adauga volum pentru ridicarea fetei si pot alinia ridurile vizate.

Baby Botox, o optiune fiabila, dar pe termen scurt
Injectarea cu cantitati mici de Botox a generat denumirea de Baby Botox, acest procedeu fiind considerat viitorul injectiilor Botox si cheia pentru un rezultat natural. Baby Botox implica injectarea de doze mici de Botox pentru a vulnerabiliza liniile si ridurile fara a limita miscarea si expresia fetei. Acesta poate fi concentrat in zonele obisnuite in care ar trebui sa aveti Botox in mod traditional – riduri de incruntare, fruntea – dar pot fi, de asemenea, folosite in mai multe zone pentru a conferi intregii fete o ridicare subtila.

Botoxul poate preveni ridurile
Prin oprirea anumitor muschi de la functionarea activa, Botoxul poate ajuta la prevenirea formarii ridurilor, un truc bine pastrat de modelele videochat. De asemenea, merita remarcat faptul ca, atunci cand efectele botoxului se opresc (acest lucru se poate petrece de la trei la 12 luni, in functie de metabolismul fiecarei femei), pielea nu va mai genera acel aspect inestetic dinaintea aplicarii Botoxului.

Modelele videochat cu ten deschis apeleaza mai devreme la Botox
Aspectul tenului deschis se inrautateste, intrucat pielea are mai putina melanina, fiind si mai subtire, totodata. In astfel de cazuri, Botoxul poate ajuta la atenuarea liniilor fine. In plus, daca petreceti mult timp la soare, este posibil sa fie nevoie de cateva injectii cu Botox. In raport cu alte tipuri de ten, totusi, femeile cu ten deschis sunt predispuse la aparitia prematura a ridurilor si trebuie sa fie constiente de beneficiile Botoxului chiar si sub pragul de 30 de ani.

Cand sunt executate corect, substantele de umplere, majoritatea fiind facute din acid hialuronic, un element care se afla deja in piele, sunt o modalitate minim invaziva, total reversibila de a restabili volumul pierdut al chipului. Atat Botoxul, cat si substantele de umplere pot provoca o mica roseata, dar acest lucru tinde sa se estompeze la cateva ore dupa tratament. Modelele videochat sunt fidele injectiilor cu Botox, dar va recomanda sa profitati cand trebuie de injectiile care vi se potrivesc cel mai bine!