Armele seductiei sunt in mainile tale

Armele seductiei sunt in mainile tale

Barbatii nu sunt usor de cucerit. Desi vizual le puteti capta atentia prin felul sexy in care va prezentati, miza este, de fapt, sa le treziti interesul si imaginatia. Outfit-ul pe care il alegeti va fi, evident, elementul cheie care va incuraja urmatorii pasi. Insa pentru un succes desavarsit, trebuie sa va folositi de voce, atitudine, privire, zambet, cu alte cuvinte, de armele native ale seductiei.

O voce senzuala aprinde imaginatia oricarui barbat. Este artificiul cel mai usor de folosit, pentru ca patrunde instinctiv in subconstientul barbatului, astfel ca independent de intentia acestuia de a nu fi cucerit, sentimentul atractiei se va instala cu rapiditate. De altfel, vocea subliniaza feminitatea si gingasia unei femei, iar tonul cald, usor supus atrage atentia barbatului Alfa.

Un model de videochat are atitudine si personalitate si nu se sfieste sa faca abuz de indrazneala. Limita dintre sexy si vulgar este extrem de fina, iar atitudinea face distinctia intre cele doua. Atitudinea acapareaza instant interesul barbatilor, activandu-le spiritul masculin, tinand cont ca o femeie cu atitudine este o femeie capabila si asumata, iar barbatii „vaneaza” astfel de exemplare. Inteligenta este sexy, asa ca depinde doar de tine cum te prezinti si cum ii tii interesul activ pe perioada interactiunii.

O privire spune cat o mie de cuvinte, iar barbatii aud multe, pe atat de multe pe cat spun. Impachetati-va cuvintele in expresivitatea privirilor care strapung si intesifica atmosfera, iar atitudinea barbatilor va deveni vulnerabila si usor de adus in punctul pe care vi-l doriti.

Inocenta si candoarea contrasteaza cu imaginea fetei rele, insa incita imaginatia prin atmosfera misterioasa pe care o trezeste. Zambeste cu sufletul, impune o imagine inocenta si nu uita sa fii naturala, barbatii adora femeile naturale in aparenta si esenta, pentru ca au nevoie de mai mult decat satisfacerea unor nevoi. Un zambet cald cucereste inimi, asa ca porneste in atingerea obiectivelor cu cea mai simpla arma pe care o ai la indemana.

Less is more, fetelor, mai ales cand vine vorba de a cuceri. Pastrati-va naturaletea in atitudine, zambiti si cuceriti. Nu este nimic mai simplu decat sa te afisezi intr-o atitudine inocenta si sa emani candoare prin toti porii. Secretul sta in mainile voastre.